De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Algemene informatie

Cobra Medical is een medisch bedrijf dat hulpmiddelen en apparatuur levert aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven, instellingen en apothekers in Nederland, België en Luxemburg. Als specialist in patiëntvriendelijke oplossingen bieden wij complete pakketten op het gebied van enterale voedingsproducten, endoscopie, radiologie, (borst) biopsie, urologie en bronchoscopie.

Cobra Medical beschikt over een goed opgeleid team. Dit team adviseert en begeleidt u bij het gebruik van de apparatuur en bijbehorende hulpmiddelen. Bij alle medewerkers van onze organisatie staat voortdurend één ding voor ogen: het belang van de patiënt.

Als professional in de gezondheidszorg kunt u terecht op onze website. Wij bieden u informatie over onze producten van onder andere MediLime, Leufen, BIP, Sterylab, Medovations en Novatech. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of accountmanagers, als u meer informatie wenst over de producten die wij leveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om scholingen te geven (op maat) en is het mogelijk om producten te testen.

Gebruiker of begeleider

Eén ding staat bij alle medewerkers van onze organisatie steevast voor ogen, namelijk het belang van u als gebruiker of begeleider. De service van Cobra Medical gaat dan ook verder dan de levering van onze producten. Eigenlijk begint het daar pas!

Duurzaamheid

Cobra Medical vindt het belangrijk een goede leefomgeving te creëren en daarmee bij te dragen aan de wereld van nu en later. Hierbij wordt het onderzocht welk effect onze dienstverlening heeft op het milieu en de maatregelen die genomen moeten worden om nadelige effecten te beperken. Het is dan ook een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering dat gericht is op een continue verbetering van de milieuprestatie. Ook onze toeleveranciers toetsen wij op hun duurzaamheid en wij proberen voor zover in ons macht ligt de gehele keten duurzamer te maken.

Privacy verklaring

Privacyverklaring Cobra Medical B.V.
Via onze website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Cobra Medical B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij onz...

Algemene voorwaarden

Verkoopvoorwaarden Cobra Medical BV
Nederland, België en Luxemburg
Algemeen
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de FMED voorwaarden 2023 van toepassing, uitgegeven door FMED, Federatie van Medische Technologiebedrijven, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40507573...

Algemene bedrijfsgegevens

Cobra Medical BV
Stavangerweg 21-14, 9723 JC Groningen
Postbus 5153, 9700 GD Groningen

Telefoon +31 (0) 50 528 04 98
Fax +31 (0) 50 528 04 95
info@cobramedical.com
KvK Groningen 02063609
BTW-nummer  NL814360233B01

Over Cobra Medical

Cobra Medical is een medisch bedrijf dat hulpmiddelen en apparatuur levert aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven, instellingen en apothekers in Nederland, België en Luxemburg. Als specialist in patiëntvriendelijke oplossingen bieden wij complete pakketten op het gebied van enterale voedingsp...

Resultaat 1 t/m 4 van 4
1

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com