De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Algemene voorwaarden

Verkoopvoorwaarden Cobra Medical BV

Nederland, België en Luxemburg

Algemeen

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de FMED voorwaarden 2023 van toepassing, uitgegeven door FMED, Federatie van Medische Technologiebedrijven, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40507573.. Deze voorwaarden zijn eerder aan u toegezonden of als bijlage bij dit bericht gevoegd. Indien u deze niet heeft ontvangen, verzoeken wij u dat per omgaande aan ons te laten weten zodat wij alsnog een exemplaar kunnen toesturen.

Via deze link kunt u de FMED voorwaarden 2023 downloaden.

Prijzen

Alle prijzen zijn in € (euro), exclusief btw. De prijzen zijn vrijblijvend en kunnen na voorafgaande schriftelijke kennisgeving worden gewijzigd. Afwijkende prijsafspraken worden contractueel vastgelegd.

Verzendkosten

Orders vanaf € 250,00 worden franco geleverd. Is het totale orderbedrag lager dan € 250,00 dan brengen wij per bestelling € 12,50 verzendkosten in rekening. Bij spoedorders vindt de verzending plaats via een koerier en worden de reële verzendkosten in rekening gebracht.

Betaling

Nederland en Luxemburg

Betaling van facturen is netto binnen 30 dagen.

België

Betaling van facturen is netto binnen 30 dagen.

Levertijd

Orders die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 14.00 uur per e-mail of fax bij Cobra Medical BV binnenkomen, handelen wij dezelfde werkdag nog af. 

Orders die na 14.00 uur worden ontvangen, worden de eerstvolgende werkdag afgehandeld.

Spoedorders worden alleen in behandeling genomen na telefonisch overleg. Orders die zo groot zijn dat ze per pallet verzonden moeten worden kunnen een langere levertijd hebben.

Cobra Medical BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het tijdelijk niet voorradig zijn van bestelde producten. Cobra Medical BV zal te allen tijde proberen de klant daarvan op de hoogte te stellen op de dag waarop de bestelling in behandeling wordt genomen en kan -in overleg- eventueel een alternatief product leveren.

Binnen Nederland is de verwachte termijn tussen verzending en ontvangst van uw bestelling één à twee werkdagen.

Voor zendingen naar België en Luxemburg bedraagt de overkomstduur van uw bestelling twee à drie werkdagen.

Cobra Medical BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen in de aflevering en voor schade ontstaan uit te late leveringen. Ook de aanspraak op vervolgschade is uitgesloten. Vertraging in de overkomstduur kan in geen geval leiden tot het opzeggen van de bestelling, het eisen van schadevergoedingen of tot het annuleren van lopende bestellingen.


Evenementen

Cobra Medical organiseert regelmatig evenementen waarvoor u u via de website kunt inschrijven. Met uw gegevens zal netjes worden omgegaan, waarbij wij ons houden aan de AVG wetgeving. Nadien kan het zijn dat u voor niet-commerciële doeleinden wordt geïnformeerd, voor bijvoorbeeld het versturen van de gebruikte presentaties tijdens het evenement of het opsturen van een vragenlijst hoe u het evenement heeft ervaren.

Retourneren

Het retourneren van een artikel kan alleen na overleg met Cobra Medical en indien aan onderstaande voorwaarden is voldaan:

  • Artikel zit nog in de originele verpakking;
  • Artikel is nog minimaal één jaar houdbaar;
  • Artikel is rechtstreeks bij Cobra Medical besteld;
  • De verpakking is ongeschonden; dat wil zeggen: geen stickers van Opdrachtgever of derden en onbeschreven;
  • Artikel is een voorraadartikel van Cobra Medical.
  • Speciaal bestelde artikelen voor de klant kunnen niet worden geretourneerd;
  • Voor de handlingskosten wordt 10% van de retourwaarde in rekening gebracht aan de klant als zijnde retourkosten;
  • De klant dient het artikel in een transportverpakking te retourneren naar de Stavangerweg 21-14, 9723 JC Groningen.  Indien bij ontvangst van de retourzending blijkt dat niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, kunnen wij u de artikelen retour sturen. Daarvoor zullen wij u € 12,50 verzendkosten in rekening brengen.

 

Reclamaties

Klachten over de bestelling of over de levering van de zending dienen uiterlijk twee weken na orderdatum bij Cobra Medical BV binnen te zijn.

Aansprakelijkheid

Cobra Medical BV kan niet worden vervolgd voor eender welk verkeerd gebruik en/of schade, verlies en/of onkosten welke rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeien uit het gebruik van onze producten.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com