De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Informatie middag Enterale Voedingssystemen

 
Datum Plaats Website
5 november 2019 Zonnehuisgroep Noord, Izarstraat 1, Zuidhorn https://www.zonnehuisgroepnoord.nl/

De 2e editie van onze informatie dag over enterale voedingssystemen organiseren wij in samenwerking met Zonnehuisgroep Noord.

Wegens overweldigende belangstelling voor de 1e editie van de informatie dag enterale voedingssystemen, hebben wij wederom besloten om dit jaar opnieuw een informatie/cursusdag te organiseren die in het teken zal staan van het delen van kennis over enterale voedingssystemen. 

Tijdens deze interactieve cursusdag gaan een aantal deskundigen uit het werkveld rond de PEG en voedingsbutton hun expertise delen.
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de informatie middag op 5 november 2019.

Deelname aan de bijeenkomst is geheel kosteloos en wordt beloond met een certificaat.

De doelgroep voor deze bijeenkomst zijn verpleegkundigen, (thuiszorg)-medewerkers van instellingen uit heel Noord-Nederland.

Bij teveel aanmeldingen behouden we ons het recht voor om meerdere personen van een instelling c.q. organisatie te weren, zodat zoveel mogelijk verschillende instellingen/organisaties aanwezig kunnen zijn. U kunt zich opgeven door onderstaand aanmeldformulier compleet in te vullen.

Indien u van ons geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen en u bent wel geïnteresseerd om deel te nemen, kunt u ons een mail sturen aan scholing@cobramedical.com

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com