De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Regioavond Technisch Voedingsteam PEG/sondevoeding

 
Datum Plaats Website
2 juli 2019 UMC Groningen, Hanzeplein 1, Groningen https://www.umcg.nl/NL/Onderwijs/cursussen/Paginas/Regioavond-Technisch-Voedingsteam-80160.aspx

Op dinsdag 2 juli van 16.00 - 18:00 uur is Cobra Medical vertegenwoordigd met een stand tijdens de Regioavond Technisch Voedingsteam PEG/sondevoeding, georganiseerd door het UMC Groningen.

Tijdens deze regioavond staan we stil bij de zorg rondom PEG/sondes. Een verpleegkundig specialist van het Technisch Voedingsteam licht de aanvraag en de medische procedure van PEG/sondes toe. De verpleegkundigen en een diëtist presenteren in carrouselvorm diverse aspecten van PEG/sonde zorg. In kleine groepjes worden aan de hand van ingebrachte praktijkvoorbeelden diverse aspecten van de zorg rond PEG/sondes besproken. Aan bod komen de verzorging van de PEG, het wisselen van de PEG, complicaties en problemen bij PEG sondes en het plaatsen en verzorgen van neus/maagsondes.

Doelgroep: Verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten uit de thuiszorg, verpleeghuiszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg.

Voor meer informatie en gedetailleerd programma zie bijgaande link

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com