De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Enterale voeding

Enterale voeding

1-11 van de 11 items in enterale voeding
1-11 van de 11 items in enterale voeding

Enterale Voeding / Sondevoeding

Als er geen of niet genoeg voeding meer via de mond binnenkomt, zal er voeding of medicijnen via sondevoeding direct op de maag worden gevoed. Enterale voeding wordt meestal via een voedingspomp of voedingsspuit toegediend. Van de voedingspomp gaat het via een voedingslijn en een verlengslang van bijvoorbeeld Medilime of Cobra Medical. De voeding gaat vervolgens via de verlengslang naar de Mic-Key of Tummy voedingsbutton. Via de Mic-Key of Tummy button komt de voeding en eventueel medicijnen in de maag. 

De MediLime Tummy button

Nieuw in ons assortiment zijn de MediLime Tummy buttons. Deze nieuwe generatie buttons heeft in vergelijking met de vorige buttons een aantal voordelen. Het plaatsen van de button is vele malen eenvoudiger geworden. Het dragen van de button wordt als zeer comfortabel ervaren en het wisselen is ook makkelijker geworden.

Zeer divers assortiment producten sondevoeding

Cobra Medical levert diverse producten voor enterale voedingssystemen. Deze pagina bevat alle producten en accessoires die nodig zijn om toevoersystemen voor sondevoeding mogelijk te maken. De meeste producten maken gebruik van het ENFit systeem. Dit is de wereldwijde standaard aansluiting voor enterale voeding.

Daarnaast levert Cobra Medical diverse accessoires voor de voedingskatheters, zoals klemmetjes en huidplaatje, glijmiddel te gebruiken bij het inbrengen van de voedingskatheters en diverse spuiten.

Vul uw e-mailadres in, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en acties.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com