De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Garantietermijn en garantieafhandeling

Op al onze producten is naast de fabrieksgarantie de wettelijke garantietermijn van toepassing. Wij hebben geen eigen reparatiedienst en laat defecte producten, voor zover van toepassing, herstellen door de fabrikant. De wettelijke garantietermijn betreft dat een product moet die eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Dat betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen.

Wij streven er naar dat u uw product zo spoedig mogelijk weer in huis hebt. In een aantal gevallen moet een product voor verdere afhandeling doorgestuurd worden naar de fabrikant. In deze gevallen kan de afhandeling van uw RMA helaas oplopen tot enkele weken.


Het retourneren van een artikel kan alleen na overleg met Cobra Medical en indien aan onderstaande voorwaarden is voldaan:

  • Artikel zit nog in de originele verpakking;
  • Artikel is nog minimaal één jaar houdbaar;
  • Artikel is rechtstreeks bij Cobra Medical besteld;
  • De verpakking is ongeschonden; dat wil zeggen: geen stickers van Opdrachtgever of derden en onbeschreven;
  • Artikel is een voorraadartikel van Cobra Medical. Speciaal bestelde artikelen voor de klant kunnen niet worden geretourneerd;
  • Voor de handlingskosten wordt 10% van de retourwaarde in rekening gebracht aan de klant als zijnde retourkosten;

De klant dient het artikel in een transportverpakking te retourneren naar de Stavangerweg 21-14, 9723 JC Groningen.  Indien bij ontvangst van de retourzending blijkt dat niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, kunnen wij u de artikelen retour sturen. Daarvoor zullen wij u € 12,50 verzendkosten in rekening brengen.

 

Reclamaties

Klachten over de bestelling of over de levering van de zending dienen uiterlijk twee weken na orderdatum bij Cobra Medical BV binnen te zijn.

Aansprakelijkheid

Cobra Medical BV kan niet worden vervolgd voor eender welk verkeerd gebruik en/of schade, verlies en/of onkosten welke rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeien uit het gebruik van onze producten.

RMA procedure

Wij raden altijd aan als u bij een defect of probleem direct contact met ons op te nemen. Voor het aanvragen van een RMA nummer (retournummer) dient u de volgende stappen te doorlopen.

NB: Voor het retourneren adviseren wij u een RMA nummer aan te vragen zodat wij uw retouren zo snel mogelijk te kunnen verwerken.

Zodra u bericht ontvangt dat uw RMA aanvraag is verwerkt, vindt u in deze zelfde e-mail het RMA nummer (retournummer) waarmee u het product naar ons retour kunt sturen.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com