De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Kwaliteitsbeleid

Het kwaliteitsbeleid van Cobra Medical BV is erop gericht om haar producten en diensten zo optimaal mogelijk af te stemmen op de wensen van de opdrachtgever met als drijfveer haar patiënt. Het belang van een goede relatie met onze opdrachtgevers heeft om die reden een hoge prioriteit, echter zonder concessies te doen aan het bovengenoemde beleid.

Wij hebben dit beleid vormgegeven middels een kwaliteitsmanagementsysteem. Er wordt gestreefd naar een continue verbetering van de kwaliteit van de geleverde diensten en/of producten. Het kwaliteitsbeleid wordt bepaald door de directie en in samenspraak met en na input van de medewerkers in de organisatie. Het kwaliteitsbeleid wordt getoetst aan  het overige beleid (strategie) en het financieel-economisch beleid.

Om het kwaliteitsbeleid in de bedrijfsvoering gestalte te geven, wordt er gewerkt met een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO9001 en ISO13485.

Wilt u meer informatie over hoe wij ons kwaliteitsbeleid hebben vormgegeven of heeft u vragen/opmerkingen over deze werkwijze, dan kunt u contact opnemen via info@cobramedical.com of bel 050 528 0498.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com