De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

EBUS bronchoscopie

EBUS bronchoscopie

1-2 van de 2 items in ebus bronchoscopie
1-2 van de 2 items in ebus bronchoscopie

SonoTip ® EBUS Pro Flex

Medi-Globe heeft met de SonoTip ® EBUS Pro Flex wereldwijd het eerste FNA-naaldsysteem onder endoscopische echografiebegeleiding met een dimensionaal stabiele en buigresistente nitinol naald op de markt gebracht. Vergeleken met de traditionele roestvrijstalen naalden heeft het gebruik van nitinol als grote voordeel dat naaldvervorming (het zogenaamde ‘Banaan-effect’) wordt voorkomen.

SonoTip ® EBUS Pro

Naast de SonoTip® EBUS Pro Flex is er ook de SonoTip ® EBUS Pro. De Sono Tip-naalden zijn geschikt voor gebruik met zowel de Pentax-Hitachi als de Olympus- en Fuijnon bronchoscoop. Bij de Olympus- en Fuijnon naalden wordt standaard een disposable adapter meegeleverd in de verpakking voor een perfecte bevestiging op de bronchoscoop.

De SonoTip® EBUS Pro Flex en de SonoTip® EBUS Pro is voorzien van een verbeterd handvat, waarop nu beter zichtbaar is of de naald gefixeerd is of niet. Daarnaast wordt de stylet voorzien van een kunststof luerlok afsluiting in plaats van een metalen afsluiting wat zorgt voor een lager gewicht wat de procedure ten goede komt.

Vul uw e-mailadres in, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en acties.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com