De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Expandable Stents Endoscopie

Expandable Stents Endoscopie

Met trots introduceren wij de vernieuwde self expanding nitinol stents van Leufen Medical. Deze stents zijn gemaakt van nitinol en zijn van zeer hoge kwaliteit. Er is een groot assortiment maten en soorten stents, voor een perfecte pasvorm. Met het unieke plaatsingssysteem kunt u veilig navigeren en de stents nauwkeurig plaatsen, tijdens de procedure kunt u de stent repositioneren in het systeem.  
1-8 van de 8 items in expandable stents endoscopie
1-8 van de 8 items in expandable stents endoscopie

Leufen Medical is opgericht in 2003 en maakt sinds 2014 deel uit van de BESS groep, een bedrijf gelokaliseerd in Berlijn (made in Germany) met meer dan 25 jaar ervaring in de medical device industrie. Leufen Medical ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige stents voor gastro-enterologie en pulmonologie. Leufen Medical stelt hoge eisen aan zichzelf op het gebied van kwaliteit en functionaliteit van haar producten. Enkele van stents van Leufen Medical zijn:

Esophageal Leakage Stent 
Deze stents worden gebruikt bij het sluiten van tracea- of bronco oesophagale fistels of bij spontane of iatrogene beschadigingen (Boerhave syndroom). De radiale kracht is bij deze stents bijzonder hoog.

Cardia Umbrella Stent 
Te gebruiken bij vernauwingen in de slokdarm rondom de cardia. Het distale einde van de stent heeft de vorm van een paraplu waardoor er geen schade kan ontstaan aan de mucosa van de maag.

Bile Duct Stent, hilus, laser cut
Deze laser cut stent is voorgeladen op een 5FR (1.67mm) TTS (through the scope) systeem wat het mogelijk maakt om twee stents simultaan te plaatsen met behulp van twee 0.021 inch voerdraden. De stents verkorten niet en hebben hun meeste expansie kracht in het centrale gedeelte van de stent.

Custome made stents
Mocht u in het brede assortiment aan stents nog iets missen of u heeft zelf een idee m.b.t. lengte, vorm en diameter van een stent laat ons dat weten, wij brengen u in contact met ingenieurs van Leufen Medical.

Vul uw e-mailadres in, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en acties.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com