De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Commercieel medewerker binnendienst

Ben je klantgericht, oplossingsgericht en op zoek naar een veelzijdige baan bij een gezellig commercieel familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een klantgerichte (junior) Commercieel Medewerker binnendienst om ons team te versterken (32 tot 40 uur per week).

Wat ga je doen?
In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als per e-mail. Je beheert mede het gehele proces van orderverwerking en voert werkzaamheden uit voor de verschillende onderdelen van ons bedrijf. Als belangrijke schakel tussen de buitendienstmedewerkers, het magazijn en onze klanten, zie je kansen voor verkoop en communiceer je effectief in zowel Nederlands als Engels.

Je werkt in een team op de binnendienst en zorgt er samen met je collega's voor dat onze klanten de juiste informatie kunnen vinden via onze website en andere kanalen. Dit doe je door ons ERP-systeem en de online kanalen up-to-date te houden.

Je leert alle onderdelen en processen van ons bedrijf kennen en wordt betrokken bij verschillende projecten. Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken, je bent nieuwsgierig en staat open om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast bieden we mogelijkheden om mee te werken aan marketing- en/of inkoopprojecten, afhankelijk van jouw ambitie en expertise. We hebben mogelijkheden beschikbaar op beide vlakken, waardoor je naast je rol als binnendienstmedewerker ook ervaring kunt opdoen als marketing- of inkoopmedewerker.

We vragen van jou:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau.Een afgeronde opleiding in sales, marketing en/of communicatie.
 • Tussen 0 en 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Cijfermatig goed onderlegd.
 • Een commerciële, klantgerichte en proactieve instelling.
 • Communicatief vaardig, oplossingsgericht en nauwkeurig.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

 • Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie.Een leuke werkplek binnen een gezellig en klein team.
 • Marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een informele werksfeer waar eigen initiatieven worden gewaardeerd.
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Wie zijn wij?
Ons familiebedrijf bestaat uit twee bedrijven: Cobra Medical en MediLime. Twee medische bedrijven die werken met dezelfde systemen en procedures, maar elk met een eigen focus.

Cobra Medical is een medisch familiebedrijf dat hulpmiddelen en apparatuur levert aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven en instellingen in Nederland en België. Al 25 jaar lang zijn wij de toonaangevende partij op het gebied van enterale voedingsproducten, endoscopie, radiologie, biopsie en bronchoscopie. Wij hebben een compleet assortiment samengesteld om onze klanten optimaal te kunnen bedienen en volgen en initiëren ontwikkelingen in de markt. Ons goed opgeleide team adviseert en begeleidt klanten bij het gebruik van apparatuur en bijbehorende hulpmiddelen. Bij al onze medewerkers staat voortdurend één ding voor ogen: het belang van de gebruiker en patiënt.

In 2016 is onze organisatie uitgebreid met MediLime. MediLime heeft een eigen assortiment enterale voedingsproducten dat wereldwijd wordt geleverd via exclusieve distributeurs. MediLime richt zich op het innoveren en verbeteren van enterale voedingssystemen om het leven van patiënten te vergemakkelijken. Wij werken nauw samen met specialisten, verpleegkundigen en eindgebruikers om ons assortiment voortdurend te optimaliseren en uit te breiden. Ons hoofddoel is om het best mogelijke product aan te bieden.

Interesse? Wil je ons team komen versterken? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en curriculum vitae naar ons (info@cobramedical.com). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johanna Buutkamp op telefoonnummer: 050 528 04 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com