De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Cobra Medical lanceert nieuwe website

De nieuwe website van Cobra Medical is gelanceerd! Ons 20 jarig bestaan trappen wij met veel trots af met een website die helemaal is opgefrist. Daarbij hebben wij ook goed gekeken naar de gebruikersvriendelijkheid. De website past haar layout aan voor gebruikers van een tablet en mobiele telefoon, waardoor u ook via deze middelen eenvoudig informatie kunt achterhalen of bestellingen kunt plaatsen.

Nieuws en evenementen komen duidelijk naar voren op onze nieuwe website. Via ons 'nieuws' houden wij u op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de markt en binnen ons bedrijf. Daarnaast organiseren wij jaarlijks meerdere evenementen en wij zijn ook aanwezig op beurzen en symposia. Via onze website kunt u precies zien waar wij aanwezig zijn. En zoals u van ons gewend bent is het ook altijd mogelijk een eigen training of informatiedag met ons te organiseren.

Op dit moment zijn wij druk bezig de bestelmodules af te ronden. U kunt met uw eigen inloggevens bestellingen plaatsen via onze webshop. Uw eigen prijzen zijn hierbij zichtbaar. En op uw accountpagina kunt u ook in één overzicht de bestellingen zien die u via de webshop hebt geplaatst.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com