De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Vertragingen in verzending

Beste lezer,

De laatste maanden van het jaar zijn inmiddels aangebroken, een periode waarin het vaak drukker is dan normaal. Dit jaar verwachten onze transporteurs dat dit door de ontstane situatie rondom COVID-19 nog drukker is dan voorgaande jaren.

PostNL en andere transporteurs hebben al opgeschaald de afgelopen periode, maar helaas wordt dit soms bemoeilijkt doordat er minder personeel beschikbaar is door o.a. ziekte. Als u er zeker van wilt zijn dat uw bestelde producten op tijd geleverd worden dan raden wij aan deze tijdig te bestellen ofwel uw voorraden tijdelijk te verhogen. U bent van ons gewend dat de levertermijn voor voorraadartikelen ca. 2 werkdagen bedraagt, de komende periode kan deze helaas iets langer worden. We vragen u hierop voorbereid te zijn.

Daarnaast wijzen wij u er graag op dat wij gedurende de officiële feestdagen gesloten zijn. Hierdoor kan het ook mogelijk zijn dat uw bestelling later wordt verwerkt en geleverd.

- Bij een bestelling die is geplaatst op donderdag 24 december voor 12.00 uur, dient u er rekening mee houden dat deze bij u afgeleverd wordt vanaf maandag 28 december (mits het product voorradig is en het transport soepel verloopt).
- Bestelt u op 24 december na 12.00 uur, dan wordt de bestelling na de kerstdagen verwerkt en aangeboden bij onze transporteurs.
- Bestelt u op donderdag 31 december voor 12.00 uur, dan worden de producten vanaf maandag 4 januari 2021 geleverd.
- Bestelt u op 31 december na 12 uur, dan wordt u bestelling vanaf 4 januari 2021 verwerkt en aangeboden bij onze transporteurs.

Wij begrijpen dat het voor u moeilijk kan zijn om in te schatten wat u nodig heeft op voorhand, echter verwachten wij dit jaar wel meer vertragingen in het afleverproces dan voorgaande jaren. Heeft u een product met spoed nodig, neem dan te allen tijde telefonisch contact met ons op, zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande schrijven vragen zijn ontstaan, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com