De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Over Cobra Medical

Cobra Medical is een medisch bedrijf dat hulpmiddelen en apparatuur levert aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven, instellingen en apothekers in Nederland, België en Luxemburg. Als specialist in patiëntvriendelijke oplossingen bieden wij complete pakketten op het gebied van enterale voedingsproducten, endoscopie, radiologie, (borst) biopsie, urologie en bronchoscopie.

Cobra Medical beschikt over een goed opgeleid team. Dit team adviseert en begeleidt u bij het gebruik van de apparatuur en bijbehorende hulpmiddelen. Bij alle medewerkers van onze organisatie staat voortdurend één ding voor ogen: het belang van de patiënt.


Als professional in de gezondheidszorg kunt u terecht op onze website. Wij bieden u informatie over onze producten van onder andere MediLime, Leufen, BIP, Medovations, Meditalia, Vigeo en Novatech. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of accountmanagers, als u meer informatie wenst over de producten die wij leveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om scholingen te geven (op maat) en is het mogelijk om producten te testen.

Gebruiker of begeleider

Eén ding staat bij alle medewerkers van onze organisatie steevast voor ogen, namelijk het belang van u als gebruiker of begeleider. De service van Cobra Medical gaat dan ook verder dan de levering van onze producten. Eigenlijk begint het daar pas!

Duurzaamheid

Cobra Medical vindt het belangrijk een goede leefomgeving te creëren en daarmee bij te dragen aan de wereld van nu en later. Hierbij wordt het onderzocht welk effect onze dienstverlening heeft op het milieu en de maatregelen die genomen moeten worden om nadelige effecten te beperken. Het is dan ook een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering dat gericht is op een continue verbetering van de milieuprestatie. Ook onze toeleveranciers toetsen wij op hun duurzaamheid en wij proberen voor zover in ons macht ligt de gehele keten duurzamer te maken.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com