De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Vernieuwd assortiment verlengslangen van MediLime

Cobra Medical heeft haar assortiment verlengslangen vernieuwd en uitgebreid

Samen met MediLime hebben wij voor elke toepassing een geschikte verlengslang ontwikkeld.

Verbeterde kwaliteit en doorstroming

De MediLime verlengslangen zijn gemaakt van polyurethaan en er is gebruik gemaakt van tritaan voor de connectoren. Deze hoogwaardige materialen zijn duurzaam en ze zijn beter bestand tegen medicatie. De producten bevatten geen weekmakers.

De connectoren van onze verlengslangen zijn verbeterd, waardoor de doorstroming is geoptimaliseerd. Ook sluit de verlengslang perfect aan op de voedingsbuttons in de markt, zoals de MediLime Tummy Button.

De MediLime verlengslangen zorgen ervoor dat het klepje in de button nauwkeurig wordt geopend, wat zorgt voor een optimale flow van de voeding en/of medicatie door uw pomp.

Kies de verlengslang die past bij uw toepassing

0323-serie: Geschikt voor het voeden door middel van een bolus spuit, of via de hevelmethode. De slang is ook geschikt voor het ontluchten van de maag.
0324-serie: Geschikt voor dikkere voeding, zoals mix feeding/blended diet. Zowel de slang als connectoren zijn vergroot voor een optimale doorstroming.
0328-serie: Meest gebruikte voedingsslang bij de toediening van sondevoeding via een voedingspomp. Comfortabele pasvorm door de gehoekte button aansluiting.
0329-serie: Gelijktijdig toedienen van voeding, medicatie of vocht mogelijk door de Y-poort. Comfortabele pasvorm door de gehoekte button aansluiting.

Vraag nu een (digitale) productdemonstratie aan en ontdek de voordelen van elk type verlengslang.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com