De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

De Tummy Button is vernieuwd!

1-1-2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat vanaf 1 januari 2024 alle maten van de MediLime Tummy Button die wij leveren, zijn geüpgraded naar de vernieuwde -03 versie.

Het afgelopen jaar hebben we veel gebruikers bekend gemaakt met deze verbeterde versie van onze Tummy Button, die nu standaard is voor al onze leveringen. De '-03 versie' is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, vooral op het gebied van intern ontwerp. Deze aanpassingen hebben geleid tot een betere doorstroming van de voeding en verminderen het risico op terugstroming, wat vooral gunstig is voor gebruikers met een verhoogde druk in de maag.

Voor meer gedetailleerde informatie over de MediLime Tummy Button, nodigen we u uit om onze website te bezoeken. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op info@cobramedical.com.

Cobra Medical blijft zich samen met MediLime inzetten voor het doorontwikkelen van enterale voedingsproducten met als doel het comfort en het gebruik voor de gebruikers te verbeteren.

Cobra Medical blijft zich in samenwerking met MediLime inzetten voor de doorontwikkeling van enterale voedingsproducten, met als voornaamste doel het comfort en gebruiksgemak voor onze gebruikers te verbeteren.

We staan open voor uw feedback en ervaringen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@cobramedical.com of telefonisch op 050-5280498.

Belangrijke eigenschappen van de MediLime Tummy Button -03:

  • Verbeterd intern ontwerp voor optimale doorstroming van voeding en verminderde terugstroming.
  • Vervaardigd uit hoogwaardig zuiver siliconenmateriaal, vrij van DEHP en latex, voor minimaal risico op huidirritatie.
  • Beschikbaar in een uitgebreid assortiment maten, met ballondiameters variërend van 3 tot 8 ml en lengtes van 0.8 tot 6.5, voor een perfecte pasvorm voor elke gebruiker.
  • Standaard geleverd met een invoergeleider en andere handige accessoires voor een eenvoudige plaatsing.

Maar onze betrokkenheid bij uw zorg gaat verder dan alleen het leveren van kwaliteitsproducten. Bij Cobra Medical bieden we ook uitgebreide trainingen aan voor zorgprofessionals die werken met de MediLime Tummy Button. Onze trainingen zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief en efficiënt te werken met onze producten. Of u nu een ervaren professional bent die zijn kennis wil bijwerken of een nieuwkomer in het veld, onze trainingen bieden waardevolle educatieve mogelijkheden voor iedereen in de gezondheidszorg.

Instructievideo over de MediLime Tummy Button. Met informatie over het opmeten en gebruiken van de Tummy Button.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com