De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Vacature Commercieel Medewerker

Ben jij klantgericht, denk je graag in oplossingen en ben je op zoek naar een afwisselende baan bij een gezellig commercieel familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte Commercieel Medewerker om ons team te versterken (40 uur per week, 32 uur bespreekbaar). De functie is beschikbaar vanaf augustus/september 2021.

Wat ga je doen?
In deze functie houd jij je bezig met onze klanten: je bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen, die telefonisch en per e-mail binnenkomen. Ook beheer je mede het hele proces van de orderverwerking en debiteurenbeheer. Jij bent de belangrijkste schakel tussen de buitendienstmedewerkers, het magazijn en onze klanten. Je ziet verkoopkansen liggen en weet goed te communiceren in zowel Nederlands als Engels.

Je gaat samenwerken met ons marketingteam en zorgt ervoor dat onze klanten via onze website de juiste informatie kunnen vinden. Dit doe je door het up-to-date houden van ons ERP-systeem en de online kanalen. Je voegt nieuwe producten toe in de betreffende systemen, conform de laatste SEO richtlijnen, om ervoor te zorgen dat onze klanten ons zo goed mogelijk kunnen vinden.

We vragen van jou:
* HBO werk- en denkniveau.
* Je hebt een afgeronde opleiding richting sales, marketing en/of communicatie.
* Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
* Dat je cijfermatig goed onderlegd bent.
* Een commerciële, klantgerichte en proactieve instelling.
* Natuurlijk ben je communicatief, oplossingsgericht, besluitvaardig en nauwkeurig.
* Je kunt zowel goed zelfstandig als samenwerken en bent een teamplayer.
* Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
* Ervaring met Exact of een vergelijkbaar systeem is een pré.

Wij bieden:
* Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie.
* Een leuke werkplek binnen een gezellig en klein team.
* Marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden.
* Een informele werksfeer waar eigen initiatieven worden gewaardeerd.


Wie zijn wij?
Cobra Medical is een medisch familiebedrijf dat hulpmiddelen en apparatuur levert aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven, instellingen in Nederland, België en Luxemburg. Cobra Medical is reeds 20 jaar de toonaangevende partij op het gebied van endoscopie, radiologie, (borst) biopsie, urologie en bronchoscopie. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een compleet assortiment samengesteld met als doel onze klant optimaal te kunnen bedienen. Een van onze hoofdtaken is om de ontwikkelingen in de markt te volgen en ook zelf mede te initiëren. Wij beschikken over een goed opgeleid team die klanten adviseert en begeleidt bij het gebruik van  apparatuur en bijbehorende hulpmiddelen. Bij alle medewerkers van onze organisatie staat voortdurend één ding voor ogen: het belang van de patiënt.

Interesse:
Interesse om ons team te komen versterken? Mail je motivatiebrief en curriculum vitae zo spoedig mogelijk naar info@cobramedical.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen op telefoonnummer:
050 528 04 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com