De specialist in patiëntvriendelijke oplossingen

Vragen of advies? Bel: +31 (0) 50 528 04 98

Vacature Commercieel Project Medewerker (reeds vervuld)

Ben jij klantgericht, denk je graag in oplossingen en ben je op zoek naar een afwisselende baan bij een gezellig commercieel familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een klantgerichte Commercieel Project Medewerker om ons team te versterken (40 uur per week).

Wat ga je doen?
Om verdere groei en professionalisering van onze organisatie te ondersteunen, zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die het voortouw neemt bij het verder ontwikkelen en inrichten van ons eigen kwaliteitssysteem en de organisatie helpt bij onze internationalisering en het behalen van ISO 13485 certificering.

Daarnaast houd jij je bezig met onze klanten: je bent samen met je collega’s aanspreekpunt voor vragen, die telefonisch en per e-mail binnenkomen. Ook beheer je mede met collega’s het proces van de orderverwerking, zowel richting binnen als buitenland (export). Jij bent een  belangrijkste schakel tussen de buitendienstmedewerkers, het magazijn en onze klanten. Je ziet verkoopkansen liggen en weet goed te communiceren in Nederlands als Engels.

We vragen van jou:
* HBO werk- en denkniveau.
* Je hebt een afgeronde opleiding richting sales, marketing en/of communicatie.
* Kennis van ISO en CE Certificeringen.
* Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
* Dat je cijfermatig goed onderlegd bent.
* Een commerciële, klantgerichte en proactieve instelling.
* Natuurlijk ben je communicatief, oplossingsgericht, besluitvaardig en nauwkeurig.
* Je kunt zowel goed zelfstandig als samenwerken en bent een teamplayer.
* Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:
* Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie.
* Een leuke werkplek binnen een gezellig en klein team.
* Marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden.
* Een informele werksfeer waar eigen initiatieven worden gewaardeerd.
* Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en om op termijn door te groeien.

Wie zijn wij?
Cobra Medical is een medisch familiebedrijf dat hulpmiddelen en apparatuur levert aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven, instellingen in Nederland, België en Luxemburg. Cobra Medical is reeds 20 jaar de toonaangevende partij op het gebied van enterale voedingsproducten, endoscopie, radiologie, (borst) biopsie, urologie en bronchoscopie. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een compleet assortiment samengesteld met als doel onze klant optimaal te kunnen bedienen. Een van onze hoofdtaken is om de ontwikkelingen in de markt te volgen en ook zelf mede te initiëren. Wij beschikken over een goed opgeleid team die klanten adviseert en begeleidt bij het gebruik van  apparatuur en bijbehorende hulpmiddelen. Bij alle medewerkers van onze organisatie staat voortdurend één ding voor ogen: het belang van de patiënt.

Interesse:
Interesse om ons team te komen versterken? Mail je motivatiebrief en curriculum vitae zo spoedig mogelijk naar info@cobramedical.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen op telefoonnummer: 050 528 04 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen of advies?

Bel: +31 (0) 50 528 04 98
info@cobramedical.com